با سلام.

سرآغاز و دلیل پیدایش مکتب ایرانی

حتما تابه حال نام جریان انحرافی را بارها و بارها شنیده اید. این که چه کسانی و برای چه گروهی این نام را برگزیده اند و نسبت رییس جمهور با این جریان چیست موضوع بحث ما نیست. یکی از انتقادهایی که به این جریان است این است که حرف از مکتب ایرانی می زند.اما این که از این حرف چه برداشت هایی تاکنون شده است جای حرف بسیار دارد. همان طور که می دانید غرب، امروزه با دراختیارداشتن منابع عظیم رسانه ای و با توجه به خصومت دیرینه ای که با مسلمانان داشته و دارد، درصدد بوده و هست که اسلام را دین خشونت و مسلمانان را صهیونیست جلوه دهد و در این راه تمام قدرت خود را نیز بسیج کرده است.علاوه براین گروه هایی نیز در سرتاسر جهان وجود دارند و دم از اسلام می زنند در حالی که کارهایشان با اسلام سنخیتی ندارد. حال در این میان شخصی (رییس دفتر رییس جمهور) پیدا شد و این حرف را زد که عزیزان این اسلامی که در غرب نشان شما می دهند و گروه های خاصی دم از آن می زنند، اسلام نیست. اگر می خواهید نشانی از اسلام بیابید آن را در ایران جست و جو کنید.(البته این ها عین حرف های ایشان نیست و دریافت نویسنده از بیانات ایشان است و این را هم اضافه کنم که قطعا بر آقای مشایی انتقاداتی وارد است ولی ما در اینجا صرفا روی مبحث مکتب ایرانی بحث می کنیم). از همان زمانی که این حرف زده شد هجمه ی عظیمی از انتقادات به ایشان وارد شد که آقا مکتب ایرانی دیگر چه صیغه ای است و شما منحرف هستید و ...

سوال و جواب از رییس جمهور درباره ی مکتب ایرانی

همان طور که مستحضرید یکی از 10 سوالی که در جلسه ی مجلس، از رییس جمهور پرسیده شد همین مطلب بود که در ادامه متن کامل سوال و جواب را به نقل از بولتن نیوز خواهیم آورد:

علی مطهری در دهمین سوال خود از رییس جمهور پرسید:

" چرا نظریه «ترویج مکتب ایران به جای مکتب اسلام» را که توسط رئیس دفتر شما بیان شد، علی‌رغم ضدیت با مبانی انقلاب اسلامی و مخالف قاطبه مراجع اعزام تقلید و علمای بزرگ و دلسوزان نظام، تایید و بر آن تاکید کردید و باعث تنزل جایگاه انقلاب اسلامی و زنده شدن تعصبات قومی در میان مسلمانان و سوء استفاده مخالفان وحدت اسلامی شدید؟ اصولا چرا از گروه موسوم به جریان انحرافی علی‌رغم هشدار  و اعلام خطر علمای بزرگ اعلام برائت نمی‌کنید بلکه همواره از این افراد دفاع می‌کنید؟می‌دانیم که آقای مشائی تزی را مطرح کرد مبنی بر اینکه چون از اسلام برداشت‌های مختلفی در جهان می‌شود، ‌مثلا سازمان القاعده و طالبان نیز از اسلام سخن می‌گویند و در نتیجه اسلام دیگر تاثیرگذار نیست، پس بهتر است که ما به جای مکتب اسلام، از مکتب ایران سخن بگوییم؛ آقای رئیس‌جمهور در تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۸۹ ضمن حمایت از این تز در توجیه آن فرمودند "در این مسیر دریافت ایرانی از اسلام مبنای عمل است، دریافت‌های فراوانی از اسلام در دنیا وجود دارد اما برداشتی از اسلام برای ما ملاک عمل است که ایرانی است".حساب کنید اگر سایر ملل مسلمان نیز همین سخن را بگویند چه بلایی بر سر مکتب وحدت اسلامی می‌آید؟ و اساسا امت اسلامی دیگر معنی خواهد داشت؟ و چه بهانه‌ای به دست وهابی‌ها می‌افتد که سخن دیرین خود را تکرار کنند که اسلام ایرانی‌ها اسلام ساختگی است و ایرانی‌ها در واقع مجوس‌اند.قرائن نشان می‌دهد که تز آقای مشائی فراتر از برداشت‌های گوناگون از اسلام است و در واقع نوعی باستان گرایی و بازگشت به ایران قبل از اسلام است."

اگر حوصله ی خواندن همه ی پاسخ را ندارید فقط قسمت های قرمز رنگ را بخوانید.

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به این سوال گفتند:

"چرا از ایران اسم می‌برید؟ و این موجب تعصبات قومی شده است؛ عزیز من همه دنیا و تاریخ می‌دانند که ملت ایران یک ملت بزرگ است.مشی و زندگی ملت ایران متفاوت است و این نکته را همگان بیان می‌کنند؛ در واقع ملت ایران ادامه راه پیامبر عظیم‌‌الشأن اسلام محمد مصطفی(ص) را در ائمه معصومین و فرزندان پیامبر، انسان کامل متصل به آسمان می‌داند.

احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه ملت ایران عاشق امیرالمؤمنین علی(ع) است، گفت: ملت ایران اهل عاشورا و نیمه شعبان است و در واقع این ملت اخلاق و سیاست، محبت و عدالت و شجاعت را با هم دارد و این ملت یک ملت حقیقت‌طلب به شمار می‌رود و مشخص است که این ملت با مابقی ملل متفاوت است.‌زمانی که می‌گوئیم ایران، منظور ما جغرافیا، نژاد و یک قوم نیست و ایران در واقع گلستان اقوام مختلف است؛ در اصل ایران یک فرهنگ است و صدها میلیون انسان متعلق به این فرهنگ هستند و به آن افتخار کرده و عشق می‌ورزند.ایران یعنی شیعه علوی و اسلام ناب محمدی.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما را متهم کردند که حرف‌های ما موجب تحریک تعصبات قومی علیه ایران شده است، یادآور شد: حتما جنگ ۸ ساله که آنها علیه ما راه انداختند به خاطر حرف‌های بنده است؛ لابد اقدامات ۱۴۰۰ ساله آنها نیز به خاطر حرف‌های بنده است.آنها با صهیونیست‌ها نیز می‌سازند و آیا اینها به خاطر حرف‌های ماست؛ اینها مشکلات صدها ساله است.

وی این پرسش را مطرح کرد که آیا پاک بودن، تلاش شبانه‌روزی، خدمتگذاری، دفاع از حقوق ملت، مقاومت در برابر زیاده‌خواهان و دست‌اندازان به بیت‌المال، مبارزه با مفاسد و ایستادگی، اجرای طرح‌های بزرگ، پیشرفت‌های سریع علم و فناوری، اجرای هدفمندی، مسکن مهر، سهام عدالت، چند برابر کار عمرانی، صادرات غیر نفتی، اجرای شعارهای تمام دولت‌های قبل، تحمل، سعه صدر و احترام به آزادی، عشق به مردم و احترام به کرامت مردم، ترویج مهربانی و عدالت و هزاران خدمت دیگر اسمش انحراف است؟ اگر اینگونه باشد، همه ملت ایران در این خط‌ هستند و اکثریت حاضر در این جلسه نیز همه در این خط هستند.

دکتر محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در مجلس گفت: تعابیری که پیامبر عظیم الشان اسلام از ملت ایران کرده‌اند، لابد از همین موضع بوده است نعوذبالله؛ یا اینکه موجب تعصبات قومی شده است.به ما می‌گویند شما چرا مانند یک عده نیستند ما از اول هم گفتیم که مشی بعضی‌ها را قبول نداریم و ما این را به صراحت اعلام کردیم و چیز مخفی نداریم.ما آمده‌ایم که قطار مدیریت کشور را برگردانیم به ریل اصلی خود یعنی خط نورانی امام و ولایت. مقام معظم رهبری هم بارها این نکته را گفته و تاکید کرده‌اند که این دولت آمد و مسیر را دوباره به ریل برگرداند.

وی با تاکید بر اینکه اگر ما سکوت می‌کنیم در مقابل مطالب، این موضوع علامت تایید مطالب نیست، تصریح کرد: این علامت آن است که ما برای کشور دلسوز هستیم.به ما می‌گویند چرا می‌گویید ایران، پس چه بگوییم؛ حق اظهار نظر نداریم! اگر بقیه بگویند مکتب خراسان، مکتب ری، مکتب عراق، مکتب اصفهان، مکتب یونان اشکالی ندارد.

وی با بیان اینکه من باید به حکم وظیفه‌ام  و سوگندی که خورده‌ام باید از آزادی بیان داشت: البته شما هم باید همین کار را بکنید. چرا برای اعلام نظری این همه جار و جنحال شده؛ می‌گویند چرا گفته‌اید ایران، اگر نگوییم ایران پس چه بگوییم بگویم انگلیس، آمریکا، ما ایرانی هستیم و با صدای بلند می‌گویم تا در تاریخ ثبت شود که ایران و تاریخ، فرهنگ، عظمت، ملت آن را دوست دارم و به آن افتخار می‌کنم.این چیزی نیست که ما آن را پنهان کنیم و شما نیز ایران را دوست دارید. رودربایستی نکنید و آن را اعلام کنید. دوست داشتن ایران عین انقلابی بودن و حزب اللهی بودن است.امام (ره) می‌گویند که عشق به وطن مقدس، 4 نفر از این ور و آن ور هجوم می‌کنند و می‌گویند ایران را بگذارید کنار؛ کجا را بچسبیم. والله و بالله خدا نیز ایران را دوست دارد. اگر می‌خواهید با خدا باشید این موضوع را اعلام کنید. ایران که دعوای قومی نیست معلوم است که جلوی همه قدرت‌های دنیا ایران است که حرف حق یعنی حرف امامت و ولایت را می‌زند.

حالا دیگر قضاوت با شما.


برچسب‌ها: پاسخ رییس جمهور به منتقدان مکتب ایرانیمکتب ایرانیاحمدی نژادمکتبایرانیجریان انحرافیپاسخ جریان انحرافی به بحث مکتب ایرانیسوال و جواب از رییس جمهور درباره ی مکتب ایرانی

تاريخ : جمعه 26 اسفند 1390 | 13:26 | نویسنده : پیرو |

با سلام.

حتما بخوانید ...

امان از دست افراد بی منطق...

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با شبکه سی ان ان گفته که تمام تأسیسات هسته‌ای ایران که مورد

بازدید آژانس قرار گرفته است، اهداف کاملا صلح آمیزی داره ولی ...در ادامه بدون ارائه شواهد و مدارک موثقی گفته که:

ما شواهد و اطلاعاتی داریم مبنی بر اینکه ایران در فعالیت‌های مربوط به تولید تجهیزات منفجره هسته‌ای وارد شده ...

آخه آدم حسابی اگه چیزی داری رو کن ... معلومه که هیچ دلیل و مدرکی ندارید والکی و بی حساب ایران رو متهم می

کنید... ادامه اش هم جالبه ...

آمانو  گفته که : ایران تعدادی از تأسیسات هسته‌ای خود را به آژانس اعلام کرده  که البته فعالیت های هسته‌ای در این

سایت ها کاملا در مسیر اهداف صلح آمیز صورت می‌گیرد.

و دوباره ادعا کرده : ایران ممکن است تأسیسات دیگری نیز داشته باشد که به ما اعلام نکرده است....!!!!!!!!!!!!!

چی بگه آدم به اینا...؟ ایران سایت هسته ای داشته باشه و شما با اون همه ماهواره بالا سرمون نتونید بفهمید...؟

و خداوند احمق ها را آفرید...


برچسب‌ها: گزارش آمانو درباره ی ایران فعالیت های هسته ای ایرانآمانو انرژی هسته ای

تاريخ : پنج شنبه 18 اسفند 1390 | 20:50 | نویسنده : پیرو |
تاريخ : یک شنبه 14 اسفند 1390 | 20:54 | نویسنده : پیرو |

با سلام.

قابل توجه دوستداران سید محمد خاتمی، ایشان  در حوزه ی انتخابیه ی دماوند رای دادند...

این خبر کاملا تایید شده است...

می توانید در اینجا این خبر را بخوانید...

ضمنا فرصت رای گیری تا ساعت 22 امشب تمدید شده است...

بر اساس آخرین برآوردهای غیر رسمی میزان مشارکت مردم تهران در این دوره بالای 55 درصد خواهد بود...


برچسب‌ها: خاتمیرایانتخاباتمجلس

تاريخ : جمعه 12 اسفند 1390 | 21:9 | نویسنده : پیرو |
تاريخ : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | 18:11 | نویسنده : پیرو |
تاريخ : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | 13:5 | نویسنده : پیرو |
تاريخ : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | 14:3 | نویسنده : پیرو |

با سلام.

امام خمینی (ره):

"ملت شریف ایران در زیر موشک و بمب هم اگر قرار بگیرند، به پای صندوق ها می روند و به تکلیف شرعی و الهی خود عمل می کنند."

مقام معظم رهبری:

"نباید بگذاریم که نور امید دل های مردم به دستگاه عدالت اسلامی خاموش شود."

"این افتخار ماست که کسی به خاطر عدالت ما، با ما بد شود."

"با ظلم هر کسی در هر مرتبه ای برخورد کنید."

"مردم وظیفه دارند به ملاک های دینی و شرعی و انقلابی نگاه کنند، به روابط قومی و خویشی و ایل و طایفه ای و این طور چیزها نگاه نکنند."


برچسب‌ها: انتخاباتانتخابات مجلسانتخابات مجلس نهمانتخابات 90انتخابات مجلس شورای اسلامیمجلس از دیدگاه امام خمینی(ره)مجلس از دیدگاه رهبرینظر رهبری درباره ی انتخاباتنظر امام خمینی درباره ی انتخابات

تاريخ : سه شنبه 9 اسفند 1390 | 15:59 | نویسنده : پیرو |

با سلام.

طبق قرار روزانه این هم چهارمین پست از این مجموعه:

امام خمینی (ره):

"و مجلس که از مقامات بلند يا بلندترين مقام کشوري است ،چنانچه الگو قرار داد آن چيزي که اميرالمومنين مي خواست ، و آن عدالتي را که آن درهمان برهه کمي که به او مجال دادند - خيلي کم مجال پيدا کرد - اگر الگو قرار بدهند آن رابراي اينکه احکام را و اموري که بايد محول به آنهاست به آن نحو اجرا بکنند، به آن نحوتصويب بکنند و دقت بکنند، آن وقت مي شود گفت که مجلس ما هم از متمسکين به اميرالمومنين هستند."


برچسب‌ها: انتخاباتانتخابات مجلسانتخابات مجلس نهمانتخابات 90انتخابات مجلس شورای اسلامیمجلس از دیدگاه امام خمینی(ره)

تاريخ : شنبه 6 اسفند 1390 | 18:43 | نویسنده : پیرو |

با سلام.

در ادامه ی مطالب "شاخص انتخابات"، سومین پست از این مجموعه مطالب را برایتان گذاشته ام.

مقام معظم رهبری :

"استقلال نمايندگان و شخصيت متين و استوار آنان، مورد انتظار همه موكلان است. هيچ تطميع و تهديدي نبايد نماينده را تحت تأثير بگيرد و او را از شأن و وظيفه نمايندگي باز دارد. شايسته گزيني و ارزشگرايي و شجاعت، معيار درست براي قول و فعل نمايندگان است."

"همه تمايلات منطقه اي و قومي و بخشي بايد در پرتو نگاه ملي برآورده شود."

"وقتی با تبلیغات فریبنده و پرخرج آرای مردم را به سمت خود جلب کنند، اين مردم‏سالاري و دخالت مردم در امور نيست؛ رأي مردم در اين‏جا بازيچه شده است."


برچسب‌ها: انتخاباتانتخابات مجلسانتخابات مجلس نهمانتخابات 90انتخابات مجلس شورای اسلامی

تاريخ : جمعه 5 اسفند 1390 | 13:40 | نویسنده : پیرو |

با سلام.

در ادامه ی مطالب "شاخص انتخابات"، دومین پست از این مجموعه مطالب را برایتان گذاشته ام.

مقام معظم رهبری :

"نماينده ي مردم بايد نماينده ي توده ي مردم باشد؛ بخصوص نماينده ي کساني باشد که به حضور نماينده شان در سطوح تصميم گيري و تصميم سازي کشور بيشتر نياز دارند؛ آنهايي که دستشان به جايي نمي رسد و محروميت بيشتري را دارند. پس در درجه ي اول، نمايندگي از مردم محروم را براي خودتان تعريف کنيد. درست است که هر يک از شما نماينده ي همه ي ملت ايرانيد؛ نماينده ي جمع خاصي، نماينده ي آن منطقه و نماينده ي فقط رأي دهندگان نيستند - مجلس، نماينده ي همه ي ملت ايران است - اما درعين حال برخي از اقشار ملت ايران به حضور نماينده ي خود در مناطق تصميم گيري نياز دارند؛ چون محرومند، چون مشکلات دارند، چون از فقر و کمبود امکانات و تبعيض ها رنج مي برند و از فسادهايي که ديگران به راه مي اندازند، آنها صدمه مي بينند. بنابراين خودتان را در درجه ي اول، نماينده ي اينها بدانيد."

از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نمایندگان هفتمین دوره ی مجلس شورای اسلامی . 27/3/1383

منبع


برچسب‌ها: انتخاباتانتخابات مجلسانتخابات مجلس نهمانتخابات 90انتخابات مجلس شورای اسلامی

تاريخ : چهار شنبه 4 اسفند 1390 | 18:0 | نویسنده : پیرو |

با سلام.

در این روزها بحث داغ انتخابات رو داریم. ما هم سعی کردیم که سخنان امام (ره) و مقام معظم رهبری رو در این باره با عنوان "شاخص انتخابات" طی پست های کوتاه در اختیار شما قرار بدیم. به این امید که قدمی کوچک در راستای انتخاباتی سالم و پرشور برداشته باشیم.

مقام معظم رهبری :

    " البته ملت بايد تلاش خود را بكند، بايد زحمت بكشد و دنبال اصلح بگردد. من مكرّر عرض كرده ام كه مسئله، مسئله دين و خدا و اداي تكليف است. همچنان كه اصل انتخابات يك تكليف الهي است، انتخاب اصلح هم يك تكليف الهي است ... بايد بگرديد، بين خودتان و خدا حجّت پيدا كنيد؛ يعني بتوانيد از راهي برويد كه اگر خداي متعال پرسيد شما به چه دليل به اين فرد رأي داديد، بتوانيد بگوييد به اين دليل. بين خودتان و خدا، دليل و حجّتي فراهم كنيد و بعد با خيال راحت برويد رأي بدهيد ... بعضي صالحند، بعضي صالح­ترند. بگرديد آن صالح­تر را شناسايي و پيدا كنيد و به او رأي بدهيد ... برويد تلاش و تفحّص خودتان را بكنيد، اصلح را بيابيد و آن كسي را كه فكر كرديد اصلح است و بين خودتان و خدا حجّت تمام شد، به او رأي بدهيد و خاطر جمع باشيد كه تكليفتان را انجام داده ايد. اين، آن چيزي است كه همه بايد به آن توجّه كنند."

از بیانات رهبری در ديدار خانواده ­هاي معظّم اسرا و مفقودان جنگ تحميلي- 31/02/1376


برچسب‌ها: انتخاباتانتخابات مجلسانتخابات مجلس نهمانتخابات 90انتخابات مجلس شورای اسلامی

تاريخ : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | 20:48 | نویسنده : پیرو |
.: Weblog Themes By BlackSkin :.